Lediga jobb

23 Jun

00000000269Vi på Halltorps Gästgiveri arbetar efter en syn på professionalism, kvalitet och engagemang i gästens upplevelse. Därför söker vi ständigt ambitiösa medarbetare för olika befattningar och roller. Hos oss utvecklas människor inom servicebranschen.

Vi är en organisation som fokuserar på gästen och gästens upplevelse. Det innebär kvalitetstänkande och professionalism i varje detalj och att det ställs därmed höga krav på den enskilde medarbetaren.

Skulle vi förnärvarande inte ha något som passar dig, så är du välkommen att höra av dig till oss med en intresseanmälan och lämna ditt CV.

Lediga jobb

Halltorps Gästgiveri söker köksmästare till Nordens Provence.

Vi står inför en spännande framtid med stor utveckling av Gästgiveriet, nytt kök 2019, helrenovering av hotell, ny spaavdelning m.m.

Vår filosofi är att det ska vara närodlat och så lokalt som möjligt samt något för alla, allt från dop till begravning och allt däremellan.

Hos oss upplever man livets alla måltider och upplevelser Verksamheten är uppdelad på luncher, konferenser, catering, bussgrupper, á la carte, fester, bröllop, gästspel, specialevenemang, vi är bäst på Öland på stora fester

VI ERBJUDER

Som köksmästare innehar du ett totalansvar för kök samt dess personal och en plats i ledningsgruppen.

Köket ansvarar även för städning, diskning, inventering, beställning, leveranser, HCCP och uppföljning för enheten, förutom sedvanlig service är du del i en rad olika konceptmiddagar, press- & lanseringsevent och din kreativitet kommer ge Dig oanade möjligheter.

–  Lön mkt bra avtal

–  Anställning omgående

–  Incentiveprogram

–  Kanske Sveriges roligaste, kreativaste och komplexa tjänst

–  Friskvård

DU ÄR

–  En prestigelös, lösningsorienterad lagspelare och kan visa prov på stor personlig mognad

–  Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga

–  Kan och respekterar klockan och dess innebörd för dig själv, kollegor och drift

–  Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam i ditt arbete och kan kalkylera

–  Kreativ & kvalitetsmedveten med stor gästfokus

–  Van vid att leverera förstklassiga och fastlagda menyer

–  Trivs med att vilja utveckla och förfina nya och gamla koncept. Du är en kreativ tänkare

DU HAR

–  Passion för svensk matkultur och teknik

–  Erfarenhet av á la carte, linjekök och/eller storkök, catering

–  Arbetat självständigt i kök

–  Varit ledare och förstår innebörden med att leda

–  Tidigare ansvarat för inventering och inköp

–  Hög stresströskel och god planeringsförmåg

– Goda språkkunskaper i svenska och engelska

–  Du vill utvecklas i din yrkesroll och som ledare

För att anmäla sitt intresse, kontakta Andreas Strömberg på telefon 070 – 210 76 50 alt. e-post andreas@halltorpsgastgiveri.se.