Konferens på Halltorp

22 Nov

Konferenser med trygghet, värdskap och fullservice.
Free wifi

Vi har samma priser som andra konferensanläggningar, men hos oss får Du en gourmetupplevelse. Vi jobbar ständigt med att kvalitetssäkra vårt arbete med konferenser och har kommit långt. Ni ska känna 100% trygga med att förlägga Ert viktiga möte här. Gäller lokaler, mottagande, måltider, teknik och boende.

Det är nära till Ölands hjärta. Från Kalmar kommer Ni till Halltorps Gästgiveri på mindre än en halvtimme. Vi har färdiga buss offerter från de flesta orter i Småland. Fasta priser T&R.

I våra konferensrum får ni tillgång till dator med högtalare, dataprojektor, kopiator/skrivare/scanner, 60-tums TV och fritt WiFi i hela huset. I vår Väderkvarnstörsta konferenslokal finns det även ljudslinga med mikrofon. Ta alltså bara med USB-minnet.

Vi hjälper Er att skräddarsy Er konferens ring o485-85000 alt. mail till info@halltorpsgastgiveri.se.

Utöver all teknik är vår målsättning alltid att ge Er en upplevelse Ni aldrig skall glömma: Värdskap och trygghet; Det har vi.

Ring eller maila mig, vi kan konferenser/ Event och har lång erfarenhet av projektledning i branschen.

Richard Uusijärvi

PS Vi har fasta priser på transport med Thomas buss från hela Småland och Öland om man ej vill bo över.

Våra kunders omdöme:

Halltorps Gästgiveri på Öland har allt, underbar mat, ett havsnära, personligt och genuint hotell som passar utmärkt för både mindre och större sällskap. Personalen är väldigt professionella. Vår julfest för 120 personer var mycket lyckad!
Hit återvänder vi gärna! 

Paula Elgmo
Electra Sweden AB