Welcome  to Halltorp

Halltorp House of Foods

ÄNTLIGEN! Efter att ha varit stängt i tre år öppnar åter anrika varma hjärtliga Halltorps Gästgiveri. Temat är traditionsenligt mat- och smakupplevelser, därav namnet "House of Foods".

Kom till Öland för att bo & äta gott på Halltorps Gästgiveri samt njuta av den fantastiska naturen i vår!
För att komma direkt till vår bokning eller hitta information gällande de paket vi erbjuder just nu, klicka här

I vår egen delikatessbutik finns 1000-tals delikatesser, såväl svenska som internationella.
Besök Halltorps Deli för att ta del av vårt utbud samt få reda på när vi håller olika smakprovningar, med bl.a. ost & marmelader.

Kolla gärna in vår kalender för att hålla er uppdaterade kring vad som händer hos oss framöver.

Dags för konferens? Hos oss finns lokaler för upp till 80 personer samt förmånliga konferenspaket. Halltorps Gästgiveri ligger endast 30 min från Kalmar med bil och med läget mitt på Öland är det nära till allt vad ön har att erbjuda.
Vi bistår gärna med idéer och bokningar av diverse aktiviteter i samband med er konferens. Vad sägs om ett besök hos vår granne VIDA konstmuseum, en ost- och marmeladprovning i vår Delibutik eller en guidad tur i Halltorps Hage? 

Från i år förvandlas Halltorp vintertid till ett fortbildningscentrum för köksmästare och kockar, men vi kommer även att erbjuda kurser i mathantverk för dig som älskar matlagning.
Vi tar även emot bussresor med paket på 1-3 nätter, där man besöker några av oss utvalda öländska pärlor. Vi erbjuder även varianter med konst- eller gastronomi-inriktning.

HOTELLET

Välkommen att övernatta i något av våra 23 nyrenoverade hotellrum. Eller så checkar du in på någon av våra sviter i två våningar med högt i tak och vackra takbjälkar. Vissa rum har makalös havsutsikt och härlig frukostbuffé ingår i rumspriset. 

När du bor på Halltorps Gästgiveri har du hela Öland inom räckhåll och naturen utanför dörren. Bokar rum gör du här.

HALLTORPS RESTAURANGER

Halltorps Gästgiveri erbjuder såväl Fine Dining med femrätters avsmakningsmeny i Halltorps Gastro, som härliga matupplevelser i Halltorps Bistro med vinpaket ur husets vinkällare.
Menyer hittar du här.

Bordsbokning rekommenderas. 
Båda menyerna serveras 17-21. 

Bistron serverar lunch dagligen
Måndag-fredag kl 11.30-14:00
Lördag kl 12:00-15:00

Se vår meny här.

På söndagar serveras Halltorps Brunch kl 12.00-15.00.
Se vår brunchmeny här

Välkomna!

KALENDER

13-15 maj Öland Spirar. Läs mer här.

29 maj Halltorps Brunch- Morsdagsfirande med brunchbuffé. Kl 12.00-15.00 Pris 325:-/person.

1 juni Öppningspremiär för Halltorps Glass & Toast och Halltorps Bistro

24 juni Midsommarafton- Kl. 14.00 Traditionsenligt midsommarfirande med dans och sång runt midsommarstången till Tony Strandberg stämma. Fika, glass, jordgubbar,lotterier och fiskdamm för barnen. För mer info om midsommar läs här


Så här tycker våra gäster!

Läs vad våra kunder har att säga

Gäst som bokat via Booking.com

Halltorp är på G igen 😊De nya ägarna var mycket trevliga och har höga ambitioner. Vi förväntar oss att Halltorps Gästgiveri kommer att ligga i topp inom snar framtid ❤️❤️❤️ Ekonomiklass rummet helt ok i denna klass. Rent och fint, fräscht och luftigt.Allt funkade till belåtenhet😊

Gäst som bokat via Hotels.com

Ambitiös och trevlig personal. Läget perfekt och blir mitt val även nästa gång jag besöker Öland.