Intensiv-retreat

FULLY YOU! - free your kundalini lifeforce energy

Onsdag den 4 januari 2023 - Söndag den 8 januari 2023
ÖLAND Halltorps Gästgiveri i Borgholm

Läs mer om retreaten och anmäl dig här

A new Year's intensive for your best 2023

Ett intensiv-retreat och nyårsboost för att få full access till din livsenergi, kärlek och kraft med fokus på breathwork, tantra och anknytning.

Fokus är att genom starka övningar i grupp frigöra din kundalini energi - din livsenergi - och att bjuda in mer av dig i ditt eget liv och sluta hålla dig själv tillbaka. Att expandera det som är sant dig så du kan leva i din fulla potential. Varmt välkommen till en kraftfull, magisk retreat sprängfylld av våra favorittekniker.

Med vår långa erfarenhet som terapeuter och utforskare bjuder vi in till en mäktig start på året och ditt nya liv så som du vill gå framåt in i 2023. Här erbjuds du en möjlighet till utforskande av din sexuella energi, din andlighet, ditt hjärta och din sanna essens. Vi kommer att expandera ytterligheterna, dvs. öppna upp för mer energi och ge dig verktyg för att härbärgera och finna djupare stillhet - då dessa två kan bilda en vacker "syntes".

Hållna av Ölands starka natur kan vi till fullo djupdyka in i dagar av njutning, läkning och glädje.

Vårt mål är att du ska få fylla på dig själv på djupet på alla nivåer av ditt varande så att du kan komma djupt in i din inre kraft, ditt lugn och ditt välmående.

Läs mer om retreaten och anmäl dig här