Konferens

Dags för konferens eller kick off? Varmt välkommen till Halltorps Gästgiveri, en pärla mitt på Öland. Vi är det gemytliga gästgiveriet där gästen och maten står i fokus. Söker ni gemenskap, god mat och lugn och ro så är det på Halltorp ni skall boka er nästa konferens eller kick off.

Konferenslokaler med bra teknik och alla de bekvämligheter ni behöver väntar på er. Hos oss hittar ni 4 konferenslokaler för sällskap upp till 80 personer. Oavsett om det är ett stort eller ett litet möte du vill anordna så hittar du en lokal hos oss. På hotellet finns det härliga allmänutrymmen som erbjuder avkoppling med öppna spisar, stora grönområden och förutsättningar för gemytlig gemenskap. Dessa utrymmen finns till för er under er vistelse hos oss.

Gör också er upplevelsen komplett, boka ert boende i våra nyrenoverade rum under er konferens.  Välkommen till House of Foods!

Hos oss kan du konferera året runt. Vintertid håller vi samma höga klass på mat och service kombinerat med attraktiva priser för konferensgäster. Vi visar dig gärna runt på Halltorps Gästgiveri, fyll i formuläret här nedanför så hör vi av oss omgående!

En guidad tur i Halltorps vinkällare kan vara en av programpunkterna. Eller en föreläsning om svenskt och italienskt mathantverk och ett besök i Halltorps egen delikatessbutik. Yogastund, besök på VIDA konstmuseum eller varför inte utmana er själva med ett kallbadsäventyr?

Konferens kan kombineras med någon av de gastronomiska avsmakningsmenyerna eller med Halltorps Bistro a la carte.