Konferens

Vi erbjuder en konferensanläggning där ert företag kan samlas och njuta av vårt anrika, hjärtliga gästgiveri med sitt fantastiskt läge precis utmed Kalmarsund. Hos oss får ni avnjuta lugn & ro, god mat samt vacker natur i en gemytlig miljö.

Oavsett om det är ett litet eller stort möte du vill anordna så hittar du lokal hos oss. Vi har lokaler för allt från 1-80 personer. I konferenslokalerna finns bra teknik och andra bekvämligheter ni kan tänkas behöva.
Vi har färdiga konferenspaket men skräddarsyr även upplägg utifrån era önskemål.

Med vår placering mitt på Öland och med endast 30 min bilresa från Kalmar är det nära till allt vad ön har att erbjuda.

Vad sägs om ett besök hos vår granne VIDA konstmuseum, en ost- och marmeladprovning i vår Delibutik eller en guidad tur i Halltorps Hage?

Gör er upplevelse komplett genom att boka övernattning i något av våra nyrenoverade rum under er konferens.

Välkommen till House of Foods!

Hos oss kan du konferera året runt. Vintertid håller vi samma höga klass på mat och service kombinerat med attraktiva priser för konferensgäster. Vi visar dig gärna runt på Halltorps Gästgiveri, fyll i formuläret här nedan så hör vi av oss omgående!

En guidad tur i Halltorps vinkällare kan vara en av programpunkterna. Eller en föreläsning om svenskt och italienskt mathantverk och ett besök i Halltorps egen delikatessbutik. Yogastund, besök på VIDA konstmuseum eller varför inte utmana er själva med ett kallbadsäventyr?

Konferens kan kombineras med någon av de gastronomiska avsmakningsmenyerna eller med Halltorps Bistro a la carte.