Biscottificio Belli gör italienska mandelkakor (Cantuccini) från Prato strax utanför Florens i Italien. Familjeföretaget som tillverkar denna klassiska, italienska mandelkaka använder sig av traditionella och ärvda recept. Företaget grundades 1958 av Enzo Belli som i sin tur lärt sig av farfar "bagarmästaren". I Toscana är Biscottificio Belli ledande i sin bransch och drivs idag av Enzos fru Carla samt barnbarnen Barbara och John.
Idag har Biscottificcio Belli ett brett sortiment som än idag bakas med en äkta hantverkskänsla.
Ingredienser: VETEMJÖL, ÄGG, solrosolja, extra jungfruolivolja, pumpafrön 4%, salt,
socker, SKUMMJÖLKSPULVER, torrjäst (jäst, emulgeringsmedel E491),
bakpulver (innehåller VETE): (dinatriumvätefosfat, natriumvätekarbonat),
paprika, gurkmeja (0,3%), ingefära. Kan innehålla spår av NÖTTER, SOJA,
JORDNÖTTER och SESAM. Förvaras torrt och svalt.