En härligt krämig chokladtryffel pudrad med kakaopulver och som fullkomligt smälter i
munnen. I vacker förpackning skapad i samarbete med en svensk konstnär.
På svenska västkusten hittar vi La Praline - det lilla familjeföretaget med den stora kapaciteten. Här skapar Katharina och Jean-Claude med familj svenska tryfflar
i ljuvliga smaker. Med egen effektiv produktionsanläggning värnar man om miljö och kvalitet och förser Sverige och Europa med förstklassiga tryfflar.
Ingredienser: Icke härdade vegetabiliska fetter (kokos, palmkärna), socker, fettreducerat
kakaopulver, VASSLEPULVER (MJÖLK), fruktberedning 36% (apelsinjuice
22%, äpple puré 9%, apelsin celler 5%), socker, rismjöl, glukos- fruktosjuice,
palmkärna, geleringsmedel: (pektin E440), surhetsreglerande medel:
citronsyra E330), emulgeringsmedel; (SOJALECITIN), arom: (vanillin,
apelsin), Garnering: kakaopulver. Kan innehålla spår av NÖTTER och dess
biprodukter, SESAM, ÄGG, JORDNÖTTER och GLUTEN