En härligt krämig chokladtryffel pudrad med kakaopulver och som fullkomligt smälter i munnen. I vacker förpackning skapad i samarbete med en svensk konstnär.
På svenska västkusten hittar vi La Praline - det lilla familjeföretaget med den stora kapaciteten. Här skapar Katharina och Jean-Claude med familj svenska tryfflar
i ljuvliga smaker. Med egen effektiv produktionsanläggning värnar man om miljö och kvalitet och förser Sverige och Europa med förstklassiga tryfflar.
Ingredienser: Vegetabiliskt fett (kokos, palmkärna) i varierande proportioner från Malaysia
och Indonesien, socker, fett reducerat kakaopulver 12%, VASSLEPULVER
(MJÖLK), karamellbitar 3% (socker, invertsocker, SMÖR/MJÖLK,
glukossirap, havssalt, SKUMMJÖLKSPULVER, surhetsreglerande medel
(natriumbikarbonat), emulgeringsmedel (solroslecitin)), emulgeringsmedel
(SOJALECITIN), arom (karamell, vanillin). Kan innehålla spår av
HASSELNÖTTER, MANDEL och dess biprodukter. Förvaras torrt och svalt 15-
17 °C.