Powerkvinnorna

På Öland kommer vi dela en fantastisk helg på anrika Halltorps Gästgiveri utanför Borgholm. Vi bor i nyrenoverade, ljusa och rymliga rum och granne med havet tränar, yogar, mediterar, promenerar och inspireras vi av spännande föreläsningar av starka kvinnor. Att påstå att maten på Halltorp är amazing är en underdrift och det är inte för inte Halltorps Gästgiveri också kallas House of Foods...

Vi som bjuder in dig till vår njutningsfulla helg är:

Karin Rosell är affärskvinnan som bytte stress och utbrändhet mot yoga och meditation. Idag är hon utbildad Hatha och Yinyoga instruktör samt certifierad coach. Utöver Sverige är Mallorca, Grekland och Island några av de resmål Karin har yogaresor och sprider sin historia på. Under helgen kommer Karin bl a bjuda på yoga, meditation och häpnadsväckande workshopen "Våga drömma, våga leva!".

Betty Wassenius är tandläkare, PT, sömn - och hälsocoach med spetskompetens i kvinnohälsa. På sitt boutique gym, B-ROOM, stärker hon fysiska som mentala muskler. Under helgen kommer Betty att ge dig en verktygslåda fylld av hälsofrämjande godsaker i form av styrka, rörlighet, hemmaträning och sin rosade föreläsning "Stark genom livet".

Åza Brennander är serieentreprenör, fd.politiker, poddare och influencer på ett av Sveriges största mediehus. Under många år sökte hon harmoni i livet, och fann det med hjälp av yoga, meditation, träning och KBT. Under helgen kommer Åza bjuda på HIIT inspirerad träning och sin gripande föreläsning "Utbränd och Uppgraderad" med mentala övningar. Som bonus får du även lite tips för att bygga sitt personliga varumärke i sociala medier.

Pris för att delta är 2 995 kronor per person. I priset ingår alla programpunkter samt träningsprogram med filmade övningar att ta med hem från Bettys pass. Del i lyxigt dubbelrum. 2 frukostar 1 lunch, 1 middag, fika och mellanmål samt ett glas mousserande innan middagen. För den som önskar ankomma till Halltorps gästgiveri redan på fredagen finns möjlighet att boka en extra övernattning för 700 kronor per person i dubbelrum. För mer information, detaljerat schema och platsreservation eller bokning mailar du till azabrennander@outlook.com.

PROGRAM

Lördag 12 mars

10.00 Välkomstsmoothie, the, kaffe och mingel

10.25 Uppvärmning 5 minuter med Åza

10.30 Styrkepass 45 minuter med Betty

11.30 "Utbränd och Uppgraderad". Föreläsning med mentala övningar av Åza

12.15 Lunch*

13.15 Rörlighetsträning 30 minuter med Betty

13.45 "Våga drömma, våga leva". Workshop med Karin

14.30 Fika*

15.00 "Från puppa till fjäril". Hatha yoga 60 minuter med Karin

16.00 KIWI M.OVES en kvart med Åza och Sofia

16.15 Bubbel och egen tid*

18.30 Middag i Halltorps anrika restaurang

Söndag 13 mars

08.00 Morgonpromenad med Sofia*

08.30 Frukost

09.30 Uppvärmning 5 minuter med Åza

10.30 "Stark genom livet". Föreläsning av Betty

12.00 Lunch*

13.00 Stolsövningar för hemmaträning 45 minuter med Betty

14.00 "Landa in och lev ut". Yinyoga 60 minuter med Karin

15.00 Avslutning och mellanmål innan avresa

*Vid dessa tillfällen finns möjlighet att boka 15 minuters tarotläggning á 99 kronor med Malin Olsson från Svarta Husets Magi. Antalet platser är begränsat och intresseanmälningar tas emot i samband med välkomstminglet.

Pris för att delta är 2 995 kronor per person. I priset ingår alla programpunkter ovan samt träningsprogram med filmade övningar att ta med hem från Bettys pass. Del i lyxigt dubbelrum. 2 frukostar 1 lunch, 1 middag, fika och mellanmål samt ett glas mousserande. För den som önskar ankomma till Halltorps gästgiveri redan på fredagen finns möjlighet att boka en extra övernattning för 700 kronor per person i dubbelrum. Boka din plats genom att maila till azabrennander@outlook.com.