Bröllop & fest

Välkommen till Halltorps Gästgiveri - en plats där drömmar blir verklighet och minnen skapas för livet. Oavsett om du planerar ditt livs viktigaste dag, ditt bröllop, eller om du vill fira ännu ett år av fantastiska minnen på din födelsedag, så är Halltorps Gästgiveri den perfekta platsen för ditt evenemang.

Vi förstår att ögonblicken av kärlek, glädje och födelsedagsskämt förtjänar en speciell inramning, och här på Halltorps Gästgiveri är det precis vad vi erbjuder. Med en historisk charm som går tillbaka över ett sekel, omgiven av en vacker natur, är vår gästgiveri den ultimata platsen att skapa magi och minnen som varar livet ut.

Hotellet har 86 bäddar, upp till 100 med extrabäddar. Festvåningen kan dukas för upp till 80 personer. 

Firande av födelsedagar på Halltorps Gästgiveri.

Födelsedagar är en tid för skratt, leenden och glädje. Varför inte göra din födelsedag ännu mer minnesvärd genom att fira den på Halltorps Gästgiveri? Oavsett om du önskar en intim middag med nära och kära eller en större fest med vänner och släktingar, har vi de perfekta alternativen för att göra din födelsedag speciell. Vår gourmetmat och förstklassiga service kommer att förgylla din dag och se till att den blir en minnesvärd upplevelse.

Har du turen att fylla år i oktober-maj? 

Ta då del av vårt exklusiva erbjudande: Låt vår festkapten figursy en riktigt minnesvärd födelsedagsfest.

Stora festen (10-70 personer) 

Halltorp ordnar en festmiddag som är som du vill ha den. Vid 30 festdeltagare eller fler bjuder vi på övernattning i dubbelrum

Stora middagen* (2-20 personer) 

Välkomst-ostbricka, ca 200 kr / person

Trerättersmeny, ca 600 kr /person 

Frukostbuffé, ca 150 kr / person 

Halltorp bjuder på övernattningen i dubbelrum. 

Lilla middagen (4-20 personer) 

Var och en väljer själv från vår à la carte-meny eller en pizza-buffé. Vi bjuder födelsedagsbarnet på mat och dessert. 

Ej övernattning.

Bröllop på Halltorps Gästgiveri:

Ditt bröllop är en av de mest betydelsefulla dagarna i ditt liv, och det förtjänar att firas i en miljö som är lika unik som er kärlekshistoria. Vår romantiska miljö skapar den perfekta bakgrunden för din speciella dag. Oavsett om du föredrar en intimitet ceremoni eller en storslagen fest, är vår gästgiveri redo att göra din dröm till verklighet. 

Vårt erfarna team finns här för att hjälpa dig med varje detalj, från planering till utförande, så att du kan koppla av och njuta av varje ögonblick.

Vi har ett nära samarbete med våra grannar VIDA museum & konsthall som erbjuder en magisk miljö att ha sitt bröllop i. Om önskan är en lantlig bröllopsfest i en lada rekommenderar vi våra andra grannar Gård Halltorps hage. 

Gästgiveriet är en självklar plats till er och era bröllopsgäster att övernatta på. Vi erbjuder nyrenoverade rum med en vällagad frukostbuffé.

Gästgiveriet har flera flerbäddsrum i 2 våningar som är perfekt som bröllopssvit eller till förberedelserna innan bröllopet.

Välkommen med din förfrågan på info@halltorp.se eller ring oss på telefon: 0485-85 000.

Catering

Vi erbjuder också vår bröllopsmeny som catering och en skräddarsydd helhetslösning med serveringspersonal, kockar, porslin och dukning. 

Vi har ett nära samarbete med våra grannar VIDA museum & konsthall som erbjuder en magisk miljö att ha sitt bröllop i. Om önskan är en lantlig bröllopsfest i en lada rekommenderar vi våra andra grannar Gård Halltorps hage.

Bröllop & fest