Nybyggda Halltorp Townhouse

På Öland kan du nu hyra ett unikt Townhouse som är omgivet av en fantastisk natur. Detta boende är något utöver det vanliga och erbjuder en annorlunda boendemiljö som är helt inbäddad i den vackra omgivande naturen.

Med fokus på bra material och elegans har Halltorp Townhouse utformats för att ge dig en oöverträffad upplevelse av komfort och avskildhet. Varje detalj har noggrant planerats för att skapa en atmosfär av avkoppling och lugn.

Från Halltorp Townhouse har du privilegiet att njuta av den magnifika naturen på Öland, oavsett om det är vid promenader längs de vackra stränderna, utforska de grönskande skogarna eller beundra den unika flora och fauna som finns i området.

Här erbjuds den perfekta platsen för dig som söker en kombination av stort boende, komfort och en genuin kontakt med naturen. Det erbjuder en enastående möjlighet att koppla av och njuta av allt det bästa som Öland har att erbjuda.

Fakta om Halltorp Townhouse

Enkel skandinavisk design med härdade ekgolv, ölandssten, stora glaspartier och generösa ytor. Här finns 80 kvm vardagsrum-kök och en insynsskyddad solig takterass på 70 kvm, markterass 40 kvm, atriumgård 60 kvm, två eleganta badrum, gästtoalett och fyra sovrum

156 kvm fördelat på 5 rok

10st bäddar fördelat på fyra sovrum och en bäddsoffa.

Två badrum med wc/dusch

En gästtoalett

Möblerad altan

Parkeringsmöjligheter vid townhouse.

Lakan och handdukar byts varje vecka.

Alla stugor är rökfria.

Husdjur är tillåtet

Nybyggda Halltorp Townhouse