Relax

På Halltorps Relax har du tillgång till vår avkopplande bastu, där du kan låta värmen rena både kropp och sinne. Efter bastun kan du svalka dig i vårt uppfriskande kallbad, en underbar kontrast som ger ny energi.

Det bästa av allt är att vår relaxavdelning med kallbad är en del av vår gästupplevelse för alla som bor på vårt hotell. När du bokar din vistelse hos oss ingår tillgång till dessa  faciliteter, så att du kan njuta av en fullständig och bekväm vistelse på Halltorps Gästgiveri.


Dag Relax

Välkommen till en avkopplande dag på Halltorps Gästgiveri med vår "Dag Relax"! Ge dig själv en paus från vardagens stress och njut av några timmar av lugn och välbefinnande. 

Vi erbjuder två alternativ för att passa ditt schema:

09.00-12.00 börja dagen med avkoppling i vår relax och avsluta med en lunch, 

13.00-16.00 njut av en smakfull lunch till en början, följt av avkoppling i vår relax.

Under din "Dag Relax" har du tillgång till vår avkopplande bastu, där du kan låta värmen rena både kropp och sinne. Efter bastun kan du svalka dig i vårt uppfriskande kallbad, en underbar kontrast som ger ny energi.

Oavsett om du väljer att starta din dag med avkoppling och lunch eller förlänga din njutning till eftermiddagen, kommer vår "Dag Relax" på Halltorps Gästgiveri att ge dig den välförtjänta pausen du behöver. 

Boka din tid redan idag och upplev en dag fylld med avkoppling, välbefinnande och lugn. Du bokar enklast på 0485-85000 eller info@halltorp.se

Pris/person:

Vardagar: 420 kr

Helger: 495 kr

I priset ingår tillträde till relaxavdelningen med bastu och kallbad, samt badrock, tofflor, vatten och frukt.

Relax