A´la carte meny

Upptäck smakfulla rätter i en lugn och hemtrevlig atmosfär. Vår á la carte meny tar dig med på en resa genom traditionella smaker, medan våra 3-rätters och 2-rätters alternativ bjuder på en harmonisk upplevelse.

Njut av varje ögonblick i vårt unika utrymme, där murade väggar och anor från det förflutna skapar en atmosfär av lugn och ro. 

Här nedan kan du utforska våra menyer.

Halltorps restauranger har öppet följande tider:

Måndag till fredag mellan Kl. 17.00-21.00. Endast bordsbokning gäller.

Lördag och söndag kl. 12.00-15.00 Drop in och bordsbokning

Lördag och söndag kl. 17.00-21.00. Endast bordsbokning gäller. 

Halltorps Á la carte

Skaldjurssoppa - 175 Kr

Mustig soppa med kräftstjärtar, syrad grädde och dill. Serveras med surdegsbröd.

King oyster svamp – 165 kr

Serveras med len rotselleripuré, timjanvelouté och rostade hasselnötter.

Arancini – 149 kr

Krispiga risbollar fyllda med tomat och pecorino. Toppas med färsk krasse.

Varmrätter

Oxfilé – 399 kr

Mör oxfilé serveras med en fyllig madeirasky, len rotselleripuré och smörstekt spetskål. Till detta rostad potatis med krispig yta.

Långarygg – 329 kr

Saftig långarygg med en krämig sandefjordsås och tångkaviar som ger en smak av havet. Serveras med bladspenat, fänkål och klassiskt kokt potatis.

Gnocchi – 229 kr

Mjuka gnocchi i sällskap av smakrik ostronskivling, svartkål och rivig pecorino. En vegetarisk rätt fylld av smak och textur.

Hamburgare – 199 kr

Saftig hamburgare med en het srirachadressing, mild silverlök och smält cheddar. Serveras med frasiga pommes för en riktig klassiker.

Desserter

Pistageparfait – 145 kr

Krämig pistageparfait serveras med frasigt havreflarn, syrlig körsbärskompott och rostade pistagenötter.

Fryst mjölkchokladmousse – 145 kr

Len mousse med brynt smör, söt lönnsirap och knapriga pecannötter.

Tryffel – 45 kr

En liten men lyxig chokladtryffel – perfekt avslutning.

Halltorps Menyer

3-rätters Oxfilé

Skaldjurssoppa

Mustig soppa med kräftstjärtar, syrad grädde och dill. Serveras med nybakat surdegsbröd.

Oxfilé

Mör oxfilé med fyllig madeirasky, len rotselleripuré och smörstekt spetskål. Serveras med gyllene rostad potatis.

Pistageparfait

Krämig pistageparfait med frasigt havreflarn, syrlig körsbärskompott och rostade pistagenötter.

699 Kr


3-rätters Lamm

Arancini

Krispiga risbollar fyllda med tomat och pecorino. Toppas med färsk krasse för en elegant touch.

Lammrostbiff

Mör lammrostbiff serveras med potatisfondant, smakrik rosmarinsky och en mustig ragu på svamp och kål.

Fryst mjölkchokladmousse

Len och kyld mjölkchokladmousse med brynt smör, söt lönnsirap och knapriga pecannötter.

499 Kr


2-rätters Långarygg

King oyster svamp

Ugnsrostad King oyster svamp serveras med len rotselleripuré, krämig timjanvelouté och knapriga rostade hasselnötter.

Långarygg

Saftig långarygg med en fyllig sandefjordsås, tångkaviar, smörstekt bladspenat och fänkål. Serveras med klassiskt kokt potatis.

449 Kr

A´la carte meny