Fotokurser

Välkommen till våra fotokurser/workshop på Halltorps Gästgiveri!

Är du passionerad när det gäller fotografi? Vill du förbättra dina fotograferingsfärdigheter och låta din kreativitet blomstra genom linserna på din kamera? Då har du kommit till rätt plats! Vi har tillsammans med fotograf Ulrika Cleason Månsson skapat kurser/workshop för att hjälpa dig att ta dina fotografier till nästa nivå, oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet inom fotografi. 

27 april heldag - Lär dig hantera din digitala systemkamera och ta bättre bilder

Denna heldagskurs är designad för dig som vill lära dig grunderna i att använda din digitala systemkamera på ett effektivt sätt för att ta fantastiska bilder. Under kursens gång kommer du att få förståelse för kamerans olika funktioner och hur du kan använda dem för att förbättra dina bilder. Oavsett om du är nybörjare eller har viss erfarenhet kommer denna kurs att hjälpa dig att ta dina fotograferingar till nästa nivå!

Pris 595:-/person för fotokursen

Lunch och fika betalas av varje deltagare på plats.


18-19 maj Fotokurshelg häst & hund

Portfoliodag 1

En vårig, mysig, underbar dag för dig som vill bygga upp din portfolio med ljuvligt vackra hundmodeller i olika poser och tricks bland ruiner och i parkmiljö. Passar dig som kan din kamera.

Portfoliodag 2 

Dag 2 av vår 2-dagars workshop på Öland! Då ägnas dagen åt vackra hästmodeller i fantastiska miljöer och vi har en fullspäckad workshopdag! Passar dig som kan din kamera.

Pris 2500:- för kurs och 1 natts logi med frukost.

Måltider betalas av varje deltagare på plats.

Önskas boka på fredagsnatten tillkommer en kostnad på 550:-/person.

Boka valfri kurs i formuläret nedan eller kontakta Linda Brolin på 0761-940084

Fotokurser