Hotellhusfru

Vill du vara den som ser till att vårt hotell blir skinande rent?

Halltorps Gästgiveri Söker Hotellhusfru

Om Oss: Vi är stolta över att ha varit en gastronomisk destination i många år och fortsätter att skapa minnesvärda matupplevelser. Halltorps Gästgiveri erbjuder inte bara en unik arbetsplats utan möjligheten att vara en del av Ölands kulinariska landskap.

Ledig Position: Hotellhusfru.

Vi söker en engagerad och rutinerad husfru till hotellet. Som husfru leder och fördelar du arbetet på din avdelning och ingår naturligt i den dagliga driften. Städavdelningen ansvarar för all städ på hotellrummen och övriga gästutrymmen såsom korridorer, matsal och lobby samt även back of house inklusive våra personalutrymmen. Du ansvarar för att ta hand om befintlig och ny personal där du ser till att de får den kunskap de behöver för att kunna utföra sina arbetsgifter på bästa sätt enligt våra standards.

Övriga arbetsuppgifter är att kontrollera städade rum, göra beställningar, personaplanera efter beläggning. Du arbetar nära receptionen och verksamhetschefen i ditt dagliga arbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av jobbet som husfru och som drivs av att göra ett bra arbete tillsammans med din personal för att våra gäster ska trivas och checka in på ett rent och fräscht hotell – varje dag!

Arbetet kan är förlagt till både dagar och helger.

Ansökan: Skicka din ansökan och CV här eller till jobb@halltorp.se. Var noga med att ange din erfarenhet och varför du tror att du är rätt person för att bidra till en härlig sommar på Halltorps Gästgiveri.  

Kontakt

Receptionsansvarig

Therese Walfridsson

0485-85000

therese.walfridsson@halltorp.se

Hotellhusfru