Årets julbord på Gästgiveriet.

06.12.2023

Upptäck Julens Magi på Halltorps Gästgiveri: En Fest för Smaklökarna på Öland

Snöflingor dansar i vinterluften och doften av jul i luften – på Halltorps Gästgiveri på Öland firar vi julen med en fest för smaklökarna som du sent kommer att glömma. Vår jultradition är mer än bara ett måltid; det är en upplevelse av gemenskap, värme och naturligtvis, utsökt mat.

En Resa Genom Julens Smaker

När du kliver in genom våra dörrar välkomnas du av doften från vårt julbord. Varje rätt är noga utvald för att föra dig genom en resa av julens smaker och traditioner. Från den klassiska julskinkan med ett hint av hemlagad senap till vår läckra sillvariation, serveras varje rätt med kärlek och omsorg om detaljerna.

Gottebordets Söta Frestelser

Ingen jul är komplett utan de söta frestelserna, och på vårt gottebord hittar du allt ditt hjärta kan begära. Från saftiga pepparkakor och ljuvligt varm glögg till krämig risgrynsgröt och traditionella julgodisar – varje tugga är som en smakexplosion av julens glädje.

En Atmosfär av Magi och Gemenskap

Julbordet på Halltorps Gästgiveri handlar inte bara om maten; det är en inbjudan till en unik atmosfär av magi och gemenskap. Vårt gästgiveri, som har sina rötter från 1700-talet, blir under julen en plats där tradition möter nutid, och där varje gäst känner sig som en del av en stor familj.