Yinyoga instruktörsutbildning

YINYOGA-INSTRUKTÖRSUTBILDNING på Öland - Solen och vindarnas ö.

Datum: Helgen 7-8 oktober.

Karin Rosell har nyligen avslutat årets första omgång av instruktörsutbildningen på Yogasoulmate. Nu kommer Karin till Öland och Halltorps Gästgiveri den 7-8 oktober. Det är din chans att lära dig att leda dina egna yogaklasser eller fördjupa din egen praktik.

Utbildningen består av två helt fristående helger, och du väljer själv vilka delar du vill delta i.

Efter varje genomförd utbildningshelg tilldelas du ett diplom.

Under de två helgerna kommer vi att behandla ämnen som yogans filosofi, ledarskap, meditation, ayurveda, klassupplägg för Hatha och förtrollningen med yinyoga.

Du kan delta i utbildningen för att fördjupa din egen yogaövning eller för att möjligen samla dina kollegor eller vänner och leda yogaklasser. Denna utbildning ger dig en RYT licens som yogalärare, och du kommer att få en solid förståelse för hur man strukturerar klasser och fördjupar dina kunskaper inom yogavärlden.

Utbildningen den 7-8 oktober fokuserar på Yinyoga!

Under den här helgen kommer vi att fördjupa oss i yinyogans förtrollande värld och även utforska ayurveda för att upptäcka din unika dosha. Genom kunskap om ayurveda kan du sträva efter bättre balans i ditt liv. Du kommer att ledas genom yinyoga-positioner med varsamhet och även få insikter i andningens förtrollande värld, en central aspekt av yoga: Pranayama.


Vi samlas kl. 10 och avslutar runt kl. 16, både lördag och söndag.

Kursavgiften inkluderar lunch, fika båda dagarna och middag på lördagskvällen. Dessutom erbjuds övernattning i sköna bäddar med fluffiga täcken för maximal vila och den underbara, uppfriskande havsluften.

Varmt välkommen att boka din plats genom att skicka ett e-postmeddelande till linda.brolin@halltorp.se eller fylla i formuläret nedan. Kursavgiften faktureras och skall vara betald innan kursen. Sista anmälningsdag den 25 sept.

Instruktörsutbildningen kostar 3500 kr per person, för mat, logi, kurs och diplom.

Endast utbildning och ingen övernattning kostar det 2700:-/person, mat, kurs och diplom.

Önskar ni komma redan på fredagskvällen kostar den 550:-/person meddela oss detta vid bokning.


Yinyoga instruktörsutbildning