Kock

Vill du vara med och utforma Halltorps Gästgiveris nya matkoncept?

Halltorps Gästgiveri Söker Kockar för Sommarsäsongen 2024

Om Oss: Vi är stolta över att ha varit en gastronomisk destination i många år och fortsätter att skapa minnesvärda matupplevelser. Halltorps Gästgiveri erbjuder inte bara en unik arbetsplats utan möjligheten att vara en del av Ölands kulinariska landskap.

Ledig Position: Kock med Inriktning på Sommarsäsongen 2024: Vi söker dig med relevant gymnasieutbildning inom restauranginriktning och dokumenterad yrkeserfarenhet. Ditt arbete kommer vara driftorienterat, vilket kräver kreativitet och passion för matlagning. Du kommer att vara en nyckelspelare i att skapa en öppen och trivsam arbetsmiljö.

Kvalifikationer:

  • Relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning.
  • Dokumenterad yrkeserfarenhet.
  • Samarbetsförmåga och hög initiativförmåga.
  • Kreativitet och passion för matlagning.
  • Bidrar aktivt till en positiv arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter: Som medlem i vårt köksteam kommer du att arbeta i en restaurang med högt tempo och en fartfylld miljö. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att skapa rätter för vår à la carte-meny, vår tre och två rätters meny samt våra sommarbuffér.

Ansökan: Skicka din ansökan och CV här eller till jobb@halltorp.se. Var noga med att ange din erfarenhet och varför du tror att du är rätt person för att bidra till en härlig sommar på Halltorps Gästgiveri.


Kontakt


Verksamhetsledare:

Anders Blomqvist

0761-940050

anders.blomqvist@halltorp.se

Lediga jobb

Halltorps Gästgiveri, Landsvägen 105, Halltorp, 38792 Borgholm, 0485-85000, info@halltorp.se

Kock