Skördefesten

Välkommen till en enastående Skördefest på Öland den 28 september till 1 oktober! Det är den tiden på året när naturen bjuder in till en färgsprakande fest, och vi är redo att fira tillsammans med er. Hos oss väntar en upplevelse fylld med glädje, gemenskap och smakupplevelser som kommer värma hjärtat.

Mellan den 28 september och 1 oktober förvandlas vår plats till en livfull knutpunkt för alla som älskar det goda i livet. På vår knallemarknad kan du strosa runt bland stånd fyllda med lockande frestelser. Här finner du allt från läckert godis till lockande prylar och utsökta maträtter. 

Har du gröna fingrar? Missa inte chansen att förvärva några av de mest färgsprakande blomsterlökar som vi har att erbjuda. 

För ostälskaren finns det något alldeles speciellt – Ölands internationella ostmarknad. Smaka dig igenom en värld av smaker och upptäck ostar från när och fjärran. Det är en unik möjlighet att fördjupa dina smaklökar och uppskatta osten i all dess härlighet.

Under skördefestens dagar kan du också avnjuta en måltid i vår restaurang. Skördefest tallriken är en palett av smaker som sätter guldkant. För endast 249 kr per person kan du kombinera ihop din egna Skördetallrik från vår skördebuffé.

Öppettiderna är generösa för att du ska kunna njuta av skördefestens alla härligheter. Från torsdag till lördag har vi öppet mellan 10:00 och 21:00, och på söndag välkomnar vi dig mellan 10:00 och 15:00.

Skördebuffén innehåller bland annat följande:

Nattbakad karré med svampsås, Lufsa, Lantpate, Pumpasoppa, Grönkålspaj, Rotfruktsgratäng, Rostad potatis, Kokt potatis, Rostade majskolvar, Sillar, Pastasallad, Bönsallad, Grönsallad, Morotsbröd, Äpplekaka mm


Skördefesten