Tjejkväll

Välkommen att fira internationella kvinnodagen den 8 mars på Halltorps Gästgiveri med vår omtyckta tjejkväll.

På internationella kvinnodagen inbjuder Halltorps Gästgiveri till en speciell kväll där vi hyllar kvinnors styrka och gemenskap. Vi firar denna betydelsefulla dag med en särskild kväll som bjuder på god mat, inspirerande samtal och en atmosfär som uppmuntrar till att hylla och njuta av kvinnligheten. Kom och förena dig med oss när vi hedrar kvinnors prestationer och kraft på Halltorps Gästgiveri - en tradition som växer starkare för varje år.

Tillsammans skapar vi en mångsidig kväll med en blandning av utställare, inspirerande föreläsningar, värdefulla tips och råd, spännande tävlingar, exklusiva erbjudanden och mycket mer.

Biljettpris: 150:-/person. Vi bjuder på läckra snittar och uppfriskande alkoholfritt bubbel.

Under kvällen samlar vi gemensamt in pengar till förmån för Kvinnojouren och Ungdomsjouren i Kalmar, som gör en fantastisk insats.

Boka din biljett på boka knappen, på telefonnummer 0485-85 000 eller via e-post info@halltorp.se.

Välkommen till en kväll fylld av överraskningar och glädje!

Bildgalleri från våra tidigare tjejkvällar.

Anordna en egen tjejkväll på Gästgiveriet

Sugen på att ordna din egen tjejkväll eller har du spännande idéer som du vill förverkliga? Hos Halltorps Gästgiveri välkomnar vi din kreativitet! Kontakta Linda Brolin på bokning@halltorp.se för att diskutera och arrangera din alldeles egna tjejkväll. Tillsammans kan vi skapa en minnesvärd och skräddarsydd upplevelse som kommer att glädja dig och dina vänner. 

Tjejkvällar