Yogaretreat

ÖLAND 31 augusti - 1 september 

En yogaretreat på solen och vindarnas Ö för att förlänga din sommar och ladda dina batterier inför hösten 2024. En helg att landa in hemma hos dig själv och putsa på din inre 
Mjuka yogaklasser på altanen med havet och solnedgången som fond. Gongbad som vibrerar in och läker ända in på cellnivå. Promenader och bad i havet. En gudomlig middag på gästgiveriet på lördag kväll och mjuka sköna sängar att sova i med fluffiga täcken så vi kan njuta även av söndagen tillsammans.
Har du lovat dig själv att starten på hösten 2024 kommer ske mjukt och snällt efter semestern är detta ditt tecken. Kom !!

Umgås med dig själv, mig och likasinnade en helg för att mjukt ladda dig med näring och kraft. På ett fantastiskt ställe.
Datum 31 augusti - 1 september Du kan anlända fredag mot tillägg 

Plats Halltorp Öland

Pris 3200kr/person för hela retreaten

Allt ingår. Yoga, alla måltider, gongbad, bubbel i dubbel bemärkelse och övernattning.

Anmälan till bokning@halltorp.se


Schemat till vår ljuvliga retreat på ÖLAND

Lördag 31 augusti 

10.00 samling och presentation 

10.30-12.00 yogaklass med Karin Fyll dig med näring inifrån och ut En mjuk klass för att landa i kroppen och låta den inre rösten mjukna.

12.00-13.00 Lunch

13.00-15.00 utflykt till stranden, promenad ner till havet, vila eller spa du väljer. 

15.00 Fika 

15.30 Landa nerbäddad och njut av de läkande vibrationerna från Vivecas gongar. Viveca Abrahamsson

16.30 session med Karin Vi tittar på hur du har det i ditt liv precis just nu, speglar hur du skulle vilja ha det och sätter planen för din höst 2024. Avslutas med en Shaking och ett glas bubbel Spa och bubbelpool 

19.30 Middag

 
Söndag 1 september 

08.00 morgonyoga med Karin 

09.00 frukostbuffé 

10.00 promenad vila spa eller utflykt till stranden Du väljer 

12.30 Lunch

13.30 90 minuter Yinyoga Vi smälter vår fashia och ger oss de bästa förutsättningarna för kropp och själ. Laddade lämnar vi Halltorp efter en god fika kl 15 och njuter av att vara påfyllda av näring.

Om Karin Rosell

Jag var affärskvinnan i svart dräkt och högklackade skor som målinriktat drev 5 möbelbutiker i området mellan Vänern och Vättern under 12 år.

Det fanns ingen tid till vila och återhämtning. Just de orden ingick inte i min ordbok under de första 34 åren i mitt liv. Nyår 2010 kollapsade kroppen, den orkade inte längre hålla tempot jag levt. Fasaden rämnade och jag blev ett kolli i fosterställning i 6 månader. Där kom yogan in i mitt liv. Den förändrade mitt liv totalt och det stressen trasat sönder, byggde yogan upp igen bit för bit.

Idag driver jag Yogasoulmate som är ett yoga och coachningsportal, mitt eget stolta livsverk manifesterat! Jag har inte bara yogaklasser och event i Sverige. Mallorca, Grekland och Island är några av de resmål jag arrangerar yogaresor till och sprider min historia. Jag jobbar även som krönikör i tidningen Yoga för dig. Jag är både utbildad Hatha- och yinyoga instruktör samt certifierad coach.

Välkommen

Yogaretreat