Studenthotell

Studenthotell i nybyggda Townhouse 156 kvm

Det finns olika sätt att hyra del i ett gemensamt Townhouse: 2 rum på nedre botten – 6 500 kr för 1-2 personer 3 rum på övervåningen – 7 500 kr för 1-2 personer. De tre rummen kan också hyras som varsitt sovrum med gemensamt allrum. I så fall kostar de: 1 rum på övervåningen, stort – 4 500 kr för 1 person 1 rum på övervåningen, litet – 3 500 kr för 1 person

Om man vill hyra hela huset på 156 kvm kostar det 13 500 kr per månad. Du disponerar ett litet rum på ca 8 kvm med fönster i öster, delar ett fräscht badrum, ett allrum och takterassen med den som hyr det andra rummet däruppe. Du delar också ett rymligt och ljust vardagsrum/kök på 80 kvm med hyresgästerna på nedre botten.

Köket är fullt utrustat med porslin, husgeråd, diskmaskin, kyl, frys, ugn och mikro. Våra Townhouse studenthotell ligger i den nybyggda parken Halltorp Village på Öland i anslutning till ett anrikt gästgiveri. Sommartid bor här turister som vill njuta av den magiska naturen, vandringar, god mat, kultur, bad och golf. Vintertid hyrs de stilfulla husen ut till studenter och företag.

Halltorp Village ligger på Öland omgiven av lugn och en fantastisk natur. Till havet går du på tio minuter genom vårt mest artrika naturreservat Halltorps Hage. Här finns en egen hållplats. Buss 101 tar dig söderut över bron och till Linnéuniversitetet i Kalmar på 35 minuter, norrut till Borgholm på tio minuter.

Vid intresse för att hyra i vårt studenthotell kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär

Studenthotell