Yogautbildning Hathayoga

Yogautbildningen Hathayoga 2-3 mars.

Karin Rosell kommer åter till solen och vindarnas ö Öland.

Den 2-3 mars är det dags för yogautbildning för dig som vill leda klasser i Hathayoga. Vi kommer gå igenom yogans filosofi, grunder och klassupplägg. Vi kommer lära oss om positionering och linjering i grundläggande asanas i yogans värld. Du får möjlighet att utveckla DITT sätt att guida i yoga. Hitta DIN inre röst. Och landa hemma. Hemma hos dig. Då ges möjligheten att vila den lilla kroppen DU. På den stora kroppen MODER JORD.För i vilan utvecklas vi.

Efter den här helgen erhåller du ett diplom och är redo att starta din resa till att varsamt guida andra i yogans magiska värld. På ditt personliga sätt. Det sätt som är du.Karin Rosell. Photo by Ulrica Claesson Månsson

Vi samlas kl. 10 och avslutar runt kl. 16, både lördag och söndag.

Kursavgiften inkluderar lunch, fika båda dagarna och middag på lördagskvällen. Dessutom erbjuds övernattning i sköna bäddar med fluffiga täcken för maximal vila och den underbara, uppfriskande havsluften.

Varmt välkommen att boka din plats genom att skicka ett e-postmeddelande till linda.brolin@halltorp.se eller fylla i formuläret nedan. Kursavgiften faktureras och skall vara betald innan kursen. Sista anmälningsdag den 18 feb.

Instruktörsutbildningen kostar 3500 kr per person, för mat, logi inkl frukost, kurs och diplom.

Endast utbildning och ingen övernattning kostar det 2700:-/person, mat, kurs och diplom.

Önskar ni komma redan på fredagskvällen kostar den 550:-/person meddela oss detta vid bokning.

Yogautbildning Hathayoga