Alla hjärtans dag

Fira Kärleken på Halltorps Gästgiveri - Alla hjärtans dag 2024

Älskar du att överraska din älskling med något speciellt på Alla hjärtans dag? Då är Halltorps Gästgiveri platsen för dig! Vi på Halltorps Gästgiveri välkomnar er att fira denna dag av kärlek och ömhet tillsammans med oss.

Datum: 14 februari 2024

Erbjudande: Kom 2, betala för 1 på vår romantiska middag

Njut av en oförglömlig kväll i en romantisk atmosfär med utsökt mat. Läs mer om våra menyer här.

För att ytterligare förhöja Er upplevelse erbjuder vi exklusiva presenter som går att beställa extra och som kommer stå vackert framdukat på ert bord. Ge Er älskling en överraskning som verkligen visar er uppskattning och kärlek!

Våra Alla hjärtans dag Presenter:

  1. Blommor - 250:-/bukett: Låt kärleken blomstra med en vacker bukett färska blommor.  Notera: För att säkerställa tillgänglighet, vänligen förbeställ Er blombukett.

  2. Choklad - 150:-: Beställ vårt chokladpaket för endast 150:- och låt era hjärtan dansa i takt med varje ljuvlig tugga. Förboka ert chokladpaket för att säkerställa att det står redo på ert bord och låt kärleken smälta i varje smakfull ögonblick.

  3. Delikatesspaket - 350:-: För de som älskar en variation av läckerheter erbjuder vi ett exklusivt delikatesspaket. Innehållet är noggrant utvalt för att tillfredsställa alla smakpreferenser och skapa en smakfull upplevelse.


Alla hjärtans dag