Yoga & Mindfulness

Välkommen till Halltorps Gästgiveri, där vi strävar efter att främja välmående och balans i din vardag. Vi är stolta över att erbjuda inspirerande yoga- och mindfulnesskurser under våren och hösten. På vår vackra plats omgiven av natur och lugn, skapar vi en fristad för dig att utforska din inre frid.

Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet inom yoga och mindfulness, välkomnar våra kunniga instruktörer dig med öppna armar. Våra kurser är utformade för att anpassa sig till olika nivåer, och vi strävar efter att skapa en atmosfär av samhörighet och stöd. Tillsammans kommer vi att utforska tekniker som hjälper dig att släppa stress, bygga styrka, och främja mental klarhet.

På Halltorps Gästgiveri tror vi att balansen mellan kropp och sinne är nyckeln till välbefinnande. Våra yoga- och mindfulnesskurser är en möjlighet att upptäcka den inre harmonin och hitta frid i ditt liv. Ta steget mot en balanserad och friskare livsstil med oss. Kontakta oss idag för att boka din plats på våra kurser och låt oss guida dig på din väg mot välmående och balans.

Kurser

2-3 mars 2024 Yoga utbildning Hathayoga

Helgen 2-3 mars återvänder Karin Rosell till oss på solen och vindarnas ö Öland. Då håller hon en yogautbildning för dig som vill leda klasser i Hathayoga. Läs mer om utbildningen här.

Karin Rosell på Halltorps Gästgiveri. Photo by Ulrika Claesson Månsson.

Anordna din egna yoga & mindfulnesskurs

Sugen på att skapa din egen anpassade yoga- och mindfulnesskurs? På Halltorps Gästgiveri ger vi dig möjligheten att skräddarsy ditt eget evenemang. Kontakta Linda Brolin på bokning@halltorp.se för att diskutera din vision och arrangera din personliga kurs. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och hjälpa dig att skapa en meningsfull upplevelse för dig och dina deltagare.

Yoga & Mindfullness