Intresseanmälan

Upptäck Halltorp Townhouse - sommarens stilfulla boende!

Nu har bokningen för Halltorp Townhouse öppnat. Under sommaren 2023 har du möjlighet att tillbringa din sommarvistelse på Öland i ett nybyggt, stilfullt och fräscht Townhouse till ett rabatterat pris. Välj mellan en hel vecka eller boka minst tre nätter.

Passa på att dra nytta av vårt speciella erbjudande för sommaren 2023. Vi erbjuder rabatterade priser eftersom infarten och entrén till husen ännu inte är helt färdiga och upprustade. Dessutom saknas tvättmaskin och torktumlare för tillfället. 

Detta fantastiska boende erbjuder följande:

Rymligt boende för upp till 10 personer fördelat på 4 sovrum (2 stora, 2 små), vart och ett utrustat med 2 sängar. I vardagsrummet finns en härlig bäddsoffa. En stor takterrass finns på andra våningen och uteplatsen på entréplan öppnar sig mot grönska och ger möjlighet till både avkoppling och socialt umgänge.

Ett stort öppet vardagsrum, kök och matplats inbjuder till trevliga stunder tillsammans.

2 badrum och en gästtoalett för extra bekvämlighet när man är många.

Njut av närheten till Halltorps Gästgiveri, bara cirka 300 meter bort, där du hittar restaurang, pizzeria, café och delikatessbutik där du också finner VIDA konstmuseum. Till Kackelstugan, platsen för sommarens konserter, är det endast 1,2 km!

För att säkra din plats och  få ytterligare rabatt på premiärpriset 3 200:-/natt vid helvecka kan du skicka in en intresseanmälan. Vi öppnar boendet den 6 juli 2023. Genom att skicka in din intresseanmälan i förväg, garanterar du dig själv en oförglömlig vistelse i Halltorp Townhouse.

Vår personal kommer att behandla alla intresseanmälningar i turordning och kontakta dig så snart bokningen blir tillgänglig. Detta ger dig en förtur att välja datum och säkerställa att du får uppleva den bekvämlighet och elegans som Halltorp Townhouse har att erbjuda.

Anmäl dig nu! Fyll i formuläret för intresseanmälan idag och se fram emot en sommar full av minnesvärda ögonblick och avkoppling i Halltorp Townhouse.


Intresseanmälan