Kursprogram

Vinkurser

Utforska vinvärldens förtrollande smaker och hemligheter hos oss på Halltorps Gästgiveri. Vår vinkurs är en resa genom dalar av druvor och skördar av kunskap, där vinets konst avslöjas. Med passionerade vinexperter som din guide kommer du att fördjupa din förståelse för vinets magi.

På Halltorps Gästgiveri strävar vi efter att skapa en atmosfär där ditt intresse för vin kan blomstra. Kom och förenas med likasinnade och låt oss utforska vinets underbara värld tillsammans. Låt vinets dragningskraft guida dig på denna spännande resa, och ta med dig kunskap och minnen som kommer att följa dig genom livets alla smaker. Läs mer om våra olika vinkurser här.

Win-win-weekend

Älskar du, dina vänner eller din förening att hålla eller gå en kurs?

Då har vi ett förmånligt erbjudande till dig/er.

Vi har tagit fram ett förmånligt kurskoncept som ger dig/er möjligheten att arrangera kurser på Halltorps Gästgiveri.

Blir du intresserad? Läs mer här.

Fastighetsföretagarskolan 

MINA HUS

Välkomna till AB-hem och en ny unik utbildning. Den skiljer sig från existerande fastighetsutbildningar då den riktar sig endast till dig som själv vill äga egna hyreshus i större eller mindre skala. 

Utbildningen ges i form av tre tredagarskurser och behandlar de olika steg som leder till att förverkliga drömmen om ett eget hyreshus - vi kallar dem Huset - Hyresgästen - Företaget.

 Läs mer här

Kursprogram