Meny Gastro

Köksmästare Daniel Christou har planerat länge för att skapa denna fina avsmakningsmeny. Här finns både fisk, kött och vegetariskt i harmoniska och spännande smakkombinationer. Det mesta är lagat på lokala råvaror. Kombinera gärna med föreslaget vinpaket till varje rätt eller välj fritt från den vanliga dryckesmenyn.

Avsmakningsmenyn med vinpaket serveras tisdag-lördag och bör förbokas senast dagen innan på telefon 0485-85 000 eller genom att maila till info@halltorp.se. Begränsat antal. 15 platser. Välkomna!


Meny Bistro


Den som inte har förbokat eller inte söker ett gastronomiskt avsmakningsäventyr väljer något från Halltorps bistromeny.

Inom kort kommer denna meny att kompletteras med fler och annorlunda rätter, t ex oxfilé, grillspett, pasta, fler sallader och hamburgare och - Halltorps tapamezzes - de bästa smårätterna från östra och västra Medelhavet. Ät en som förrätt för att det är så gott, ät 2-3 för att bli mätt, ät 3-4 för att bli proppmätt.


Lunchmeny

Varje dag mellan 12 och 15 serveras lunch på Halltorp.


Meny Glass & Toast

Vår Glass & Toast-bar är öppen på helger på för- och eftersäsong. Här kan du välja bland 53 härliga glasscuper, äta en god och matig sallad för 139 kr, eller för 95 kr en lyx-toast med sås och sallad som i mängd motsvarar ungefär en hamburgermeny.