Frukostbuffé

Upplev En Frukostfest på Halltorps Gästgiveri - Mars Erbjudande!

Vår härliga frukostbuffé väntar på att bli upptäckt, och under utvalda lördagar och söndagar i mars månad bjuder vi in er att ta del av en frukostupplevelse utöver det vanliga på Halltorps Gästgiveri!

Datum: 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23 och 24 mars

Tid: 08:00 - 10:00

Pris: Endast 79:-/person (ordinarie pris 149:-/person)

På Halltorps Gästgiveri är vi stolta över att erbjuda en frukostbuffé som inte bara är en måltid, utan en upplevelse i sig. Varje utvald lördag och söndag under mars förvandlas vår restaurang till en frukostfest, där smaker möts och dagen börjar med energi och glädje.

Vad kan ni förvänta er på vår frukostbuffé?

  • Färskt och läckert utbud av bröd och bakverk.
  • Ett brett urval av pålägg, från delikatesser till lokala specialiteter.
  • Yoghurt, müsli och frukt för en hälsosam start på dagen.
  • Varmrätter som tillfredsställer både hjärta och mage.
  • Ett riktigt gott kaffe eller te för att väcka smaklökarna.

Varför ska ni inte missa detta erbjudande?

Under de utvalda lördagarna och söndagarna i mars månad har vi sänkt priset för vår fantastiska frukostbuffé till endast 79:- per person, från det ordinarie priset 149:-. Detta är er chans att ta del av den ultimata hotellfrukosten till ett oslagbart pris. Bjud med familj, vänner eller kollegor och gör er morgon till en minnesvärd start på dagen.

Säkra ert bord genom att boka nu och låt oss vara er värd för en frukostupplevelse som inte liknar någon annan. På Halltorps Gästgiveri ser vi fram emot att starta dagen tillsammans med er! 🌅🍽️

Frukostbuffé