Grupphypnos

Tidigare liv-regression - på besök i ett tidigare liv

Datum 22 april

Tid 18.00

Pris 320:-/person

I biljetten ingår en matig smörgås inkl. dryck och kaffe.

Är du redo att släppa taget om ditt tidigare liv?

Vi inleder kvällen med att prata om vad tron på att vi lever många liv innebär. Vad som menas med tron att själen återföds och vad som är meningen med det.

Under en grupphypnos har vi möjlighet att ta oss tillbaka till ett eller flera av dina tidigare liv. Det är ditt undermedvetna som bestämmer var just du hamnar under sessionen.

Att få besöka ett tidigare liv innebär en spännande inblick i en annan tid och ett annat liv. Kanske får du en förklaring till varför det kan kännas som hemma på en speciell plats i världen eller varför du tycker dig känna igen någon du möter för första gången. Kanske kommer det upp minnen som får sin förklaring i nuvarande liv. Det finns egentligen inga gränser för vad du kan få uppleva.

Under sessionen kan du också få uppleva händelser som blivit till mönster, rädslor och hinder i ditt nuvarande liv. Allt för att hjälpa dig att förstå och kunna läka mönster, tankar och känslor här och nu.

Innan sessionen pratar vi om vad hypnos är hur en regressionshypnos går till. Vi går också igenom hela sessionen steg för steg och lämnar tid för frågor.

Hela sessionen sker i en trygg miljö. Du är hela tiden fullt medveten om vad som händer både i dig och runt dig. Inget som du inte vill ska hända kommer att ske och du kan också närsomhelst själv avbryta hypnosen.

Efter sessionens slut lämnar vi också tid för frågor och samtal kring upplevelsen.


Samuel Johannesson

Jag som leder dig genom denna tidigare liv-upplevelse heter Samuel Johannesson och arbetar som hypnos- & regressionsterapeut, healer och intuitiv coach med behandlingar och sessioner på plats i Kalmar och online.

Jag här tacksam för att under åren fått leda människor att hitta in i djupet av sig själva genom bl a hypnos och besök i tidigare liv. Att få se hur man kan skapa förändring och läkning genom att hitta in till sin essens. Där finns svaren som kan lösa blockeringar och mönster i nuvarande liv.

www.samueljohannesson.se

Instagram - @samueljohannes

Grupphypnos